Holistische Massage Therapie


Jij staat vol in het leven, voelt je normaal gesproken goed en normaal (ver)loopt alles redelijk soepel. En tóch loop je tegen problemen aan en voel je je uit balans.
Wil je dit nader onderzoeken, hier inzicht in verkrijgen d.m.v. lichaamswerk en bewustwording (holistische massage)? Dan ben je hier aan het goede adres!

Jouw lichaam is onze ingang. Het is de spiegel van hoe het met je gaat. Holistisch staat voor de mens als 1 geheel, als een matroesjka poppetje besta jij uit verschillende lagen/lichamen. (je fysieke lichaam, je ademhalingslichaam, je mentale lichaam, je emotionele lichaam en je spirituele lichaam) Deze hebben allemaal met elkaar te maken en beïnvloeden elkaar.

Als jij onbalans ervaart dan komt dit door een blokkade, je bent misschien ergens nog niet klaar mee, je hebt iets nog niet doorvoeld, doorleefd of verwerkt en dit drukt zich uit in je lichaam. Je ervaart pijn, ongemak en spanning. De bedoeling van de massage is dat ik je weer in contact breng met je blokkade, je klacht, je pijn zodat jij de connectie daarmee kan herstellen. Het vastgezette gevoel (in de vorm van spanning) kan je weer bewust ervaren, accepteren en integreren.

Je komt in contact met de lagen die niet meer stromen. Jouw muur of pantser mag naar beneden zodat je je meer bewust bent van jezelf , je lichaam, je gevoel, je oude patronen kunt loslaten, je krijgt een groter inzicht in wie je bent, je komt dichter bij jezelf, positiever kunt gaan denken, meer rust, liefde, harmonie en verbinding met jezelf en anderen gaan voelen. Ontdek je unieke zelf onder al deze lagen!

Thema’s waaraan je kan werken zijn o.a.: Verwerken van oude emoties, nieuwe patronen vinden, acceptatie van datgene dat niet veranderd kan worden, contact met jezelf en anderen herstellen, meer zingeving creëren en je bewust worden van de volheid van het leven!

Samen gaan we op onderzoek uit, waarbij ik je begeleid bij je bewustwording van je lichaam en je geest zodat je je eigen helingskracht kunt aanspreken. Hier is zelfonderzoek en zelfreflectie voor nodig. En zo werk je zelf actief mee aan jouw proces van  heelwording. Door het geven van woorden aan een ervaring helpt het je de lading ervan los te laten. Bewustwording en innerlijke groei is de basis en daarna voel je je weer 1 geheel (je verschillende lagen zijn weer meer in balans) je energie gaat weer stromen en je komt weer in je kracht te staan!

Tijdens de holistische massage werk ik met zachte en verbindende vormen van massage maar ook met diepere technieken om de diepere lagen te bereiken en samen met jou te onderzoeken wat zich daar bevindt. We werken met een afgesproken traject van ongeveer 4 à 6 behandelingen (soms meer afhankelijk van de vraag).

***** Recensies*****

“Ik heb bij Diana een holistisch massage traject gedaan. In eerste instantie wist ik niet goed wat te verwachten. Maar samen hebben we emoties die nog opgeslagen lagen in mijn lichaam ontrafeld. En werden dingen duidelijk waarvan ik niet wist dat die me nog tegen hielden. Nu heb ik duidelijk waar ik mee aan de slag wil! De begeleiding van Diana is warm en oprecht. Het was intens maar ook erg fijn!”

*****

Mijn 2 jarige opleiding tot integraal holistische massage therapeut van Positive Touch heb ik in 2023 met succes afgerond.

Een massageafspraak maken?
E-mail: diana@delitreats.nl
Telefoon: 06-44028560

Behoefte aan een andere massage? Klik hier!

© 2024 DeliTreats. Alle rechten voorbehouden.