Holistische Massage Utrecht


Jij staat vol in het leven, voelt je normaal gesproken goed en normaal (ver)loopt alles redelijk soepel. En tóch loop je tegen problemen aan en voel je je uit balans.
Wil je dit nader onderzoeken, hier inzicht in verkrijgen d.m.v. lichaamswerk en bewustwording (holistische massage)? Dan ben je hier voor je Holistische massage Utrecht aan het goede adres!

Jouw lichaam is onze ingang. Het is de spiegel van hoe het met je gaat. Holistisch staat voor de mens als 1 geheel, als een matroesjka poppetje besta jij uit verschillende lagen/lichamen. (je fysieke lichaam, je ademhalingslichaam, je mentale lichaam, je emotionele lichaam en je spirituele lichaam) Deze hebben allemaal met elkaar te maken en beïnvloeden elkaar.

Als jij onbalans ervaart dan komt dit door een blokkade, je bent misschien ergens nog niet klaar mee, je hebt iets nog niet doorvoeld, doorleefd of verwerkt en dit drukt zich uit in je lichaam. Je ervaart pijn, ongemak en spanning. De bedoeling van de massage is dat ik je weer in contact breng met je blokkade, je klacht, je pijn zodat jij de connectie daarmee kan herstellen. Het vastgezette gevoel (in de vorm van spanning) kan je weer bewust ervaren, accepteren en integreren.

Je komt in contact met de lagen die niet meer stromen. Jouw muur of pantser mag naar beneden zodat je je meer bewust bent van jezelf , je lichaam, je gevoel, je oude patronen kunt loslaten, je krijgt een groter inzicht in wie je bent, je komt dichter bij jezelf, positiever kunt gaan denken, meer rust, liefde, harmonie en verbinding met jezelf en anderen gaan voelen. Ontdek je unieke zelf onder al deze lagen!

Samen gaan we op onderzoek uit, waarbij ik je begeleid bij je bewustwording van je lichaam en je geest zodat je je eigen helingskracht kunt aanspreken. Hier is zelfonderzoek en zelfreflectie voor nodig. En zo werk je zelf actief mee aan jouw proces van  heelwording. Door het geven van woorden aan een ervaring helpt het je de lading ervan los te laten. Bewustwording en innerlijke groei is de basis en daarna voel je je weer 1 geheel (je verschillende lagen zijn weer meer in balans) je energie gaat weer stromen en je komt weer in je kracht te staan!

Tijdens de holistische massage werk ik met zachte en verbindende vormen van massage maar ook met diepere technieken om de diepere lagen te bereiken en samen met jou te onderzoeken wat zich daar bevindt.

Op dit moment ben ik in jaar 2 van 2 jarige opleiding tot integraal holitische massage therapeut van Positive Touch.

Een massageafspraak maken?
E-mail: diana@delitreats.nl
Telefoon: 06-44028560

Behoefte aan een andere massage? Klik hier!

© 2024 DeliTreats. Alle rechten voorbehouden.