Massage in Zuilen

Mijn naam is Diana Eling en ik verzorg massages in Zuilen. In mijn salon aan huis zult u zich volledig op uw gemak voelen. Samen bespreken wij voor we beginnen eerst wat u verwacht van deze massage. Omdat ieder lichaam een massage anders ondergaat, kunt u ook tijdens de massage nog aangeven of u bijvoorbeeld meer of minder druk wilt voelen. Met als doel voor u een fijne dan wel doeltreffende massage.

Massage in Zuilen

massage in Zuilen
Neem een ontspanningsmassage en laat alle dagelijkse stress van u afglijden. Wees blessures voor en onderhoud uw spieren met een professionele sportmassage.

 
Wilt u een afspraak maken, stuur dan graag een mailtje naar diana@delitreats.nl

 

Lees meer…

Yoga in Zuilen

yoga in Zuilen
Per 24 augustus 2016 verzorg ik 2 yogalessen in de danszaal van het Vorstelijk complex in Utrecht, Zuilen.
Deze lessen vinden plaats op woensdagavond:

Hatha Yoga 19.15 – 20.15 uur
Vinyasa Yoga 20.30 – 21.30 uur

 

Lees meer…

Yogareizen

yogareizen
Samen met mijn partner en tevens fietsliefhebber organiseren wij combinatiereizen Fiets & Yoga. Op dit moment staat er 1 reis in de planning:

Fiets & Yoga week Mont Ventoux
26 mei – 02 juni 2018
Meer info bij:
Diana (0644028560) of Marcel (0683594086)

Sportmassage

Bij het goed verzorgen van een sportlichaam is regelmatig gemasseerd worden onmisbaar. Het zorgt voor het versneld terugdringen van de vermoeidheidsverschijnselen die het gevolg zijn van lichamelijke inspanning. De afvalstoffen die kramp, pijn en vermoeidheid veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Met als positief resultaat het voorkomen van blessures, sneller herstel en het leveren van nieuwe, verbeterde sportprestaties.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een uitstekende manier om je lichaam en geest volledig stressvrij te laten worden. Omdat we allemaal anders zijn zal ook voor iedereen de massage anders zijn. We gaan samen op zoek naar de juiste hoeveelheid druk om voor jou tot de beste massage te komen. Bij een ontspanningsmassage wordt massageolie gebruikt. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis.

© 2022 DeliTreats. Alle rechten voorbehouden.