Massage in Zuilen

Mijn naam is Diana Eling en ik verzorg uw massage in Zuilen. In mijn salon aan huis zult u zich volledig op uw gemak voelen. Samen bespreken wij voor we beginnen eerst wat u verwacht van deze massage. Omdat ieder lichaam een massage anders ondergaat, kunt u ook tijdens de massage nog aangeven of u bijvoorbeeld meer of minder druk wilt voelen. Met als doel voor u een fijne (ontspanningsmassage) dan wel doeltreffende sportmassage op spierniveau. Of je wilt een groter inzicht krijgen in wie je bent en dichter bij jezelf komen met een holisitische massage.

Massage in Zuilen

massage in Zuilen
Neem een ontspanningsmassage en laat alle dagelijkse stress van u afglijden. Wees blessures voor en onderhoud uw spieren met een professionele sportmassage. Of kom in contact met jouw unieke zelf met een holistische massage.

Wilt u een afspraak maken, stuur dan graag een mailtje naar diana@delitreats.nl

 

Lees meer…

Yoga in Zuilen

yoga in Zuilen
Iedere week verzorg ik meerdere yoga lessen bij mijn YogaPoint Zuilen vestiging.

 

 

Lees meer…

Buiten Yoga

yogareizen
In het van Heukelom park in Utrecht Zuilen geef ik in de zomer buiten yoga lessen! Klik hier voor het rooster (via YogaPoint Zuilen)

Sportmassage

Bij het goed verzorgen van een sportlichaam is regelmatig gemasseerd worden onmisbaar. Het zorgt voor het versneld terugdringen van de vermoeidheidsverschijnselen die het gevolg zijn van lichamelijke inspanning. De afvalstoffen die kramp, pijn en vermoeidheid veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Met als positief resultaat het voorkomen van blessures, sneller herstel en het leveren van nieuwe, verbeterde sportprestaties.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een uitstekende manier om je lichaam en geest stressvrij te laten worden. Omdat we allemaal anders zijn zal ook voor iedereen de massage anders zijn. We gaan samen op zoek naar de juiste hoeveelheid druk om voor jou tot de beste massage te komen. Bij een ontspanningsmassage wordt massageolie gebruikt.

Holistische massage

Jij staat vol in het leven, voelt je normaal gesproken goed en normaal (ver)loopt alles redelijk soepel. En tóch loop je tegen problemen aan en voel je je uit balans.
Wil je dit nader onderzoeken, hier inzicht in verkrijgen d.m.v. lichaamswerk en bewustwording? Dan ben je hier aan het goede adres! Jouw lichaam is onze ingang. Het is de spiegel van hoe het met je gaat, en samen gaan we op onderzoek uit hoe we jouw zelfhelend vermogen kunnen activeren.

© 2024 DeliTreats. Alle rechten voorbehouden.