Yoga Utrecht Noord

Je kunt in Utrecht-Noord op verschillende locaties yogalessen volgen. Sinds november 2016 heeft Yogapoint een vestiging op de Demkaweg. Je kunt hier dagelijks terecht op verschillende tijden om yogales te volgen.

Adres
Demkaweg 11, Utrecht (vlakbij de Praxis)
Tel: 06-44028560
Lessen worden gegeven door diverse docenten

 

Pluspunten Yogapoint Zuilen

 • Een prachtige ruime & sfeervolle zaal
 • Je kunt met hetzelfde abonnement op andere vestigingen van Yogapoint terecht
 • Een afwisselend lesrooster met verschillende yoga vormen
 • Eerlijke prijzen
 • En natuurlijk, de leukste docenten

 


Lesrooster Yogapoint Zuilen

Met een strippenkaart of abonnement van Yogapoint kun je op alle Yogapoint locaties terecht. Woon je in Zuilen of Ondiep dan is Yogapoint Zuilen dichtbij. Mooie ruime & lichte zaal. Lessen van diverse docenten. Klik hier voor het rooster.

Delitreats stelt zich voor: Diana Eling

Yoga begon voor mij als een manier om nog meer met mijn lichaam bezig te zijn. Maar gaandeweg realiseer ik me dat yoga veel meer is dan alleen houdingen.
Uiteraard voel ik de voordelen zoals:

  • mijn spieren worden sterker maar ook flexibeler en ik voel me soepeler
  • mijn houding verbetert
  • ik voel me kalmer en meer ontspannen
  • mijn balans is verbeterd
  • ik heb een betere ademhaling (meer bewustzijn en meer controle)

Maar het is niet alleen sportief bezig zijn. Het is een manier van leven. Ik voel me veel meer in balans, veel rustiger, ik kan beter omgaan met stress en voel me minder snel uit mijn humeur door wat er op mijn pad komt. Het voelt als een soort berusting dat alles wel zal gebeuren om een reden, en het heeft totaal geen zin om me daar door te laten opwinden. Natuurlijk heb ik nog steeds invloed op wat er gebeurd door alles met aandacht en liefde te doen. En veel minder als een kip zonder kop rond te rennen. Mijn leven heeft meer een richting gekregen: ik wil mijn ervaringen delen met mensen en hun de liefde voor yoga bijbrengen!
Ik voel dat er nog heel veel te leren is, meer dan ik in dit leven kan bereiken!


Waar ik ben opgeleid

In 2015 ben ik begonnen aan mijn Hatha opleiding bij Yogapoint. Hatha yoga is de moeder van alle yogavormen. Begin 2016 heb ik mijn eerste 100-uur met succes afgerond. En in 2017 de vervolg 100-uur.

In october 2016 heb ik mijn Vinyasa opleiding (200-uur) bij Yogamoves met succes afgerond.

In juni 2018 heb ik mijn Hatha verdiepingsopleiding (300-uur) bij Yogapoint ook met succes afgerond.

Deze opleidingen zijn alle goed gekeurd door Yoga Alliance.

Logo yoga alliance

In 2017 heb ik mijn certificaat tot Yin Yoga teacher (100-uur) behaald, bij Stillness in Yoga.

En in 2021 heb ik bij Stillness in Yoga mijn vervolg opleiding Yin Yoga gevolgd.

Ik hoop je snel een keer te zien bij een yogales in Utrecht Noord.

© 2024 DeliTreats. Alle rechten voorbehouden.