Yoga Utrecht Noord

Je kunt in Utrecht-Noord op verschillende locaties yogalessen volgen. Sinds november 2016 heeft Yogapoint een nieuwe vestiging op de Amsterdamsestraatweg. Je kunt hier dagelijks terecht op verschillende tijden om yogales te volgen.

Adres
Amsterdamsestraatweg 622, Utrecht (vlakbij de Praxis)
Tel: 06-44028560
Lessen worden gegeven door Diana, Carlijn & Marloes.

 

Pluspunten Yogapoint Amsterdamsestraatweg

 • Een prachtige ruime & sfeervolle zaal
 • Je kunt met hetzelfde abonnement op andere vestigingen terecht (Oudegracht en in Leidsche Rijn)
 • Een afwisselend lesrooster met verschillende yoga vormen
 • Eerlijke prijzen
 • En natuurlijk, de leukste docenten

 


Lesrooster Yogapoint Amsterdamsestraatweg

Met een strippenkaart of abonnement van Yogapoint kun je op alle Yogapoint locaties terecht. Woon je in Zuilen of Ondiep dan is Yogapoint Amsterdamsestraatweg dichtbij. Mooie ruime & lichte zaal. Lessen van Diana, Marloes & Carlijn.

zondag Vinyasa Yoga 09.30 – 10.30 uur Diana
maandag Hatha Yoga 18.00 – 19.00 uur Diana
dinsdag Hatha Flow 19.00 – 20.00 uur Marloes
woensdag Yoga Pilates 18.00 – 19.00 uur Carlijn
donderdag Hatha Yoga 19.00 – 20.00 uur Carlijn
vrijdag Hatha Yoga 09.30 – 10.30 uur Diana
zaterdag Yin Yang Yoga 09.30 – 10.30 uur Carlijn

 

Delitreats stelt zich voor: Diana Eling

Yoga begon voor mij als een manier om nog meer met mijn lichaam bezig te zijn. Maar gaandeweg realiseer ik me dat yoga veel meer is dan alleen houdingen.
Uiteraard voel ik de voordelen zoals:

  • mijn spieren worden sterker maar ook flexibeler en ik voel me soepeler
  • mijn houding verbetert
  • ik voel me kalmer en meer ontspannen
  • mijn balans is verbeterd
  • ik heb een betere ademhaling (meer bewustzijn en meer controle)

Maar het is niet alleen sportief bezig zijn. Het is een manier van leven. Ik voel me veel meer in balans, veel rustiger, ik kan beter omgaan met stress en voel me minder snel uit mijn humeur door wat er op mijn pad komt. Het voelt als een soort berusting dat alles wel zal gebeuren om een reden, en het heeft totaal geen zin om me daar door te laten opwinden. Natuurlijk heb ik nog steeds invloed op wat er gebeurd door alles met aandacht en liefde te doen. En veel minder als een kip zonder kop rond te rennen. Mijn leven heeft meer een richting gekregen: ik wil mijn ervaringen delen met mensen en hun de liefde voor yoga bijbrengen!
Ik voel dat er nog heel veel te leren is, meer dan ik in dit leven kan bereiken!


Waar ik ben opgeleid

In 2015 ben ik begonnen aan mijn Hatha opleiding bij Yogapoint. Hatha yoga is de moeder van alle yogavormen. Begin 2016 heb ik mijn eerste 100-uur met succes afgerond. Inmiddels ben ik met de vervolg 100-uur bezig.

In october 2016 heb ik mijn Vinyasa opleiding (200-uur) bij Yogamoves afgerond.

Beide opleidingen zijn goed gekeurd door Yoga Alliance.

Logo yoga alliance

Ik hoop je snel een keer te zien bij een yogales in Utrecht Noord.

© 2022 DeliTreats. Alle rechten voorbehouden.